Se încarcă...
Cauți să îți refinanțezi creditul ipotecar? Ai ajuns unde trebuie! Noi te sfătuim 100% gratuit!
Specificați suma necesară și durata în care returnați creditul
Suma dorita
 
Perioada
 

 

Refinanțarea creditului ipotecar

 

Ce este refinanțarea?

Transformarea creditului/creditelor pe care le ai la una sau mai multe instituții financiare bancare și/sau non-bancare, într-unul mai avantajos provenind de la o singură bancă sau IFN.

Caracteristici:

  • Perioada: 6 – 120 luni pentru creditul fără garanții și între 6 – 360 luni pentru creditul cu garanții, cu mențiunea că perioada de refinanțare poate fi mai mare de 60 luni atât timp cât produsele refinanțate au fost contractate înainte de 31.10.2011, exceptând creditele ipotecare/imobiliare de achiziție, pentru care nu se aplică mențiunea de mai sus.
  • Vârsta: 20 – 70 ani
  • Suma: 630 – 225.000 RON pentru creditul fără garanții

              10.000 – 300.000 EURO sau echivalentul în RON pentru creditele cu garanții

  • Dobânda: fixă sau variabilă
  • Moneda: RON sau EURO

Obţinerea unui produs de refinanţare reprezintă un câştig pentru tine
Găsirea acelui produs de refinanţare care nu este doar potrivit nevoilor tale, ci care îţi poate aduce și un mic câştig prin plata unei sume mai mici la final, este mai dificilă decât pare.

AVBS simplifică procesul de căutare
La AVBS problema este că şi rezolvată. Informaţiile sunt deja introduse în sistem, personalul este instruit să răspundă tuturor întrebărilor şi cerinţelor tale.

Noi înţelegem cât de important este acest produs pentru tine
Refinantarile le dau oamenilor şansă de a profită de schimbările aduse pe piaţă produselor bancare în beneficiul clienţilor.

Care sunt avantajele refinanțărilor?
Beneficiile refinanțărilor sunt numeroase şi depind, în mare parte, de ceea ce clientul negociază cu noua unitate bancară. Acesta poate opta pentru un produs mai bun din punct de vedere al dobânzii, al perioadei de plata, al perioadei de graţie. Alegerea inspirată a acestui produs îi poate asigura clientului şi o economie considerabilă la suma totală înapoiată unităţii bancare.

AVBS este cea mai bună soluţie pentru nevoia ta de refinanţare
Consultarea personală a tuturor ofertelor băncilor şi a instituţiilor non-bancare care oferă astfel de produse poate fi extrem de solicitantă. Noi ştim că un client mulţumit este un client câştigat. Găsirea produsului de refinanţare perfect este o activitate realizată în folosul clientului şi un avantaj pe care doar o firmă de brokeraj, cu un portofoliu vast, îl poate oferi.