Se încarcă...
Cauți un credit de nevoi personale? Ai ajuns unde trebuie! Noi te sfătuim 100% gratuit!
Specificați suma necesară și durata în care returnați creditul
Suma dorita
 
Perioada
 

 

Credite de nevoi personale

 

Când facem referire la creditul de nevoi personale, oamenii cred că este creditul cel mai accesibil, exact acel tipde credit care, din punct de vedere timp și documente, implică un minim efort pentru a-l obține, comparativ cu creditele ipotecare. Creditele de nevoi personale sau de consum, cum mai sunt denumite, îți permit să rezolvi aproape orice fel de problemă sau necesitate. Nevoi personale, visuri sau dorințe, toate pot fi îndeplinite cu succes datorită acestui credit. Cea mai importantă caracteristică a lui este aceea că poți face orice cu banii, instituțiile bancare și/sau non-bancare creditoare neimpunând documente justificative în acest sens, iar avantajul cel mai mare este acela că nu trebuie să oferi un avans pentru contractarea lui.

Creditul pentru nevoi personale este una din cele mai bune soluții de finanțare existente pe piața financiar-bancară din România.

Pentru creditul de nevoi personale pot aplica persoanele fizice sau persoanele fizice autorizate care pot face dovada unui venit lunar.

Creditele de nevoi personale sunt de două feluri:

  • Cu garanție - presupune accesarea unui împrumut, de obicei peste 20.000 EURO, pentru care este necesară aducerea în garanție a unui imobil. Portofoliul nostru conține peste 25 de instituții bancare și non-bancare, așadar, decât să bați la ușile tuturor instituțiilor bancare, mai bine ne dai voie să te ajutăm. În baza imobilului ofert drept garanție, primești oferte de creditare din partea băncilor partenere, iar AVBS Credit te ajută să alegi cea mai potrivită soluție de finanțare pentru tine.
  • Fără garanție - este creditul destinat finanțării nevoilor personale pe termen scurt sau mediu, fără a fi necesară prezentarea unor documente care să justifice modul în care folosiți banii și fără aducerea în garanție a unui imobil. În cazul veniturilor salariale NU sunt necesare documente justificative.

Fiecare instituție bancară și/sau non-bancară impune o anumită limită de finanțare privind creditele negarantate. Limita de finanțare este concepută ținând cont de parametrii de risc, dar mai ales de posibilitățile financiare și de nevoile viitorului debitor. Tocmai pentru ca această limită să se fixeze în jurul unor sume de bani cât mai mari, accesibile pentru clienți, creditul de nevoi personale a luat și forma unui credit garantat. Creditele cu garanție cresc atât calitatea, cât și rata de succes a visurilor tale.

Concluzie: Împreună alegem soluția de finanțare potrivită dorințelor tale, iar tu le transformi în realizări.